openingstijden
:
dinsdag t/m zaterdag 11.30 - 19.30
zondag 15.00 - 19.30 uur

bellen: 0528-264766 Hgv
info@cafetariadewielewaal.nl
facebook
 
cafetaria de wielewaal hoogeveen

Home  Prijslijst  Actie  Specialiteiten  Extra  Info  Contact 


allergenenoverzicht cafetaria De Wielewaal


De informatie in deze tabel is voor het laatst bijgewerkt op
17 februari 2024. Gluten zitten in granen zoals tarwe, gerst, rogge, haver, spelt en kamut. Een glutenvrij product is niet automatisch tarwevrij en een tarwevrij product hoeft niet glutenvrij te zijn. Bij de allergeneninformatie wordt dit soms aangegeven als gluten, soms wordt de graansoort aangegeven. De aanwezigheid van gluten kan met nog meer verschillende aanduidingen worden weergegeven. Wij vermelden daarom de gluten en de tarweaanwezigheid.

Om onduidelijkheid te voorkomen vragen wij u om bij iedere (na-)bestelling aan te geven dat u een voedselallergie of -overgevoeligheid heeft. Op het moment dat dit bij ons bekend is, kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden. Uw bestelling krijgt vanaf dat moment bij ons een afzonderlijke behandeling. Dit doen wij tot en met de verpakking en de overhandiging aan u. Want vanaf het moment dat producten bij ons binnenkomen zijn wij ons ervan bewust dat productsoorten van elkaar gescheiden moeten blijven. Snacks worden door ons daarom afzonderlijk in folie verpakt. En bij de bereiding wordt gebruik gemaakt van latex handschoenen.

Bovenstaande informatie gaat over de belangrijkste producten die bij ons verkrijgbaar zijn. Staat uw product of gerecht er niet bij? Vraag ons gerust. De informatie is afkomstig van onze productleveranciers. Wij gaan ervan uit dat hun gegevens naar waarheid aan ons zijn doorgegeven. U zult begrijpen dat wij hebben getracht een zo compleet en actueel mogelijk beeld van de allergenen weer te geven. Wij doen ons uiterste best om de gegevens zo up-to-date mogelijk te houden. Wij zijn daarbij afhankelijk van diverse partijen en kunnen daarom niet garant staan mocht onverhoopt toch een allergische reactie of intolerantie optreden. Het kan nl. zijn dat tijdens het productieproces bij onze leveranciers, de opslag, de verpakking of distributie al een contact is geweest met een ander product. Ook kan de samenstelling gewijzigd zijn zonder dat de verpakking is aangepast of de leverancier ons dit heeft gemeld. We kunnen er helaas niet voor zorgen dat wij dit voor u uitsluiten. U zult begrijpen dat wij daarom voor dat deel van het productieproces dat buiten ons bedrijf ligt, de verantwoordelijkheid niet kunnen overnemen.

terug naar begin

verantwoord frituren hoogeveen Cafetaria De Wielewaal,   De Wielewaal 11,   7905 GX   Hoogeveen,
0528-264766   b.g.g. 06-27267733,   info@cafetariadewielewaal.nl,   KvK 04047974
khn cafetaria de wielewaal cafetaria de wielewaal - contactloos betalen